Köszöntjük a Makkosháza Gyógyszertár honlapján!
TERMÉKEK
SZOLGÁLTATÁSOK VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK KAPCSOLAT
REGISZTRÁCIÓS FELTÉTELEK
REGISZTRÁCIÓS FELTÉTELEK
Kérjük, olvassa el a Makkosháza Patika internetes gyógyszer rendelésére vonatkozó felhasználási és vásárlási feltételeket! Csak akkor regisztráljon és rendeljen rendszerünkben, amennyiben feltételeinket elfogadja!

Vársárlás feltételei

 • Munkanapokon a gyógyszertár nyitvatartási idejében (07:30-18:00-ig) leadott rendeléseket a következő munkanapon 12:30 és 14:00 óra között teljesítjük. Ha Ön személyesen bejön a gyógyszertárba, hogy átvegye a megrendelt készítményeket, azt a rendelést követő munkanapokon 7:30-18:00-ig teheti meg. Szombaton vagy a nyitvatartási időn kívül leadott rendeléseket a rendelést követő második munkanapon tudjuk teljesíteni.
 • Ön fizethet készpénzzel, bankkártyával vagy egészségpénztári kártyával. Kérésre számlát készítünk.
 • Ha Ön egészségpénztári kártyával szeretne fizetni, de rendelt olyan készítményt is, ami ilyen módon nem számolható el, akkor Önt telefonon megkeressük egyeztetés céljából.
 • Első rendeléskor felvesszük Önt a törzsvásárlóink közé! Nem támogatott gyógyszerek rendelésekor gondozási pontot kap, melyet vércukor-, koleszterin- és trigliceridmérésre fordíthat. Étrendkiegészítők rendelése esetén kapott törzsvevő pontok beváltását kérheti forint értékben étrendkiegészítők vásárlásakor.
 • A "nincs raktáron, rendelhető" jelzésű termékek ára változhat. Amennyiben a megrendelt termékek ára eltérne a honlapon szereplő ártól, akkor a megrendelőt erről elektronikus levélben (email) értesítjük. Megrendelő amennyiben az új árat nem fogadja el, díjmentesen visszamondhatja megrendelését.
 • Közeli lejáratú jelzéssel ellátott akciós termékeink lejárati ideje kevesebb, mint 3 hónap, de több, mint 1 hónap.
 • Amennyiben a Makkosháza Patika a megrendelést nem tudja teljesíteni, úgy erről elektronikus levélben értesíti megrendelőt.
 • Vényköteles gyógyszert a beteg meghatalmazásával válthatunk ki. Ennek érdekében a betegnek el kell jönnie egyszer személyesen a gyógyszertárba. A meghatalmazáshoz szükséges a beteg személyi igazolványa és a TAJ kártyája.
 • A rendelés teljesítésekor a Makkosháza Patika fokozottan ügyel a gyógyszerkiadás szabályainak betartására, különös a 44/2004. (IV. 28.) ESzCsM rendelet és a 2006. évi XCVIII. törvény előírásaira, mely alapján a tévesen kiszolgáltatott gyógyszer vagy az OGYÉI által visszahívott gyógyszer kivételével, gyógyszert visszavenni nem lehet.
 • A Makkosháza Patika fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelőtől az internetes lapra érkező beszerzési és házhozszállítási megbízást indoklás nélkül visszautasítsa.
 • A Makkosháza Patika a felhasználási feltételeket bármikor megváltoztathatja. Erről a már regisztrált felhasználóknak email értesítést küld.
 • A Makkosháza Patika a megrendelés esetlegesen elmaradt teljesítése miatt keletkezett anyagi és erkölcsi kárért felelősséget nem vállal. Ezért megrendelő kártérítési igénnyel nem élhet.
 • Minden egyéb kérdésben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadóak.


 • Szállítási feltételek

 • A gyógyszerkiszállítást szakdolgozók végzik.
 • Kizárólag Szeged Makkosház városrész területére vállalunk házhozszállítást, oda viszont térítésmentesen teljesítjük. Makkosház városrész körtöltés, a Csongrádi sgt., a Makkosházi krt. és az Agyagos utca által körülhatárolt terület.
  Utcákra, házszámra lebontva pontosan:
  -az Agyagos utcán csak a 24. szám,
  -a Csongrádi sugárúton csak a 81.,83., 85., 89. és a 91. szám,
  -a teljes Gát utca,
  -a teljes Gyöngyvirág utca,
  - a teljes Hont Ferenc utca,
  -a teljes Juharfás utca,
  -a Lomnici utca páratlan oldalán a 19-45. szám,
  -a Lomnici utca páros oldalán a 28-42. szám,
  -a teljes Ortutay utca.
 • Munkanapokon a gyógyszertár nyitvatartási idejében (7:30-18:00) leadott rendeléseket a következő munkanapon 12:30 és 14:00 óra között teljesítjük. Ha Ön személyesen bejön a gyógyszertárba, hogy átvegye a megrendelt készítményeket, azt a rendelést követő munkanapokon 7:30-18:00 között teheti meg. Szombaton vagy a nyitvatartási időn kívül leadott rendeléseket a rendelést követő második munkanapon tudjuk teljesíteni.
 • Gyógyszert 14 év alatti gyermek számára nem adunk át! Kétség esetén a kiszállító munkatársunk elkérheti az átvevő személyi igazolványát, hogy hitelt érdemlően igazolja életkorát. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a gyógyszer átadását a kiszállító személy megtagadja.
 • A megrendelő az internetes lapon megrendelt és házhoz szállított terméket köteles átvenni és kifizetni a vásárlás során vele közölt díjszabás alapján.

 • ELÉRHETŐSÉG
  6723 Szeged, Ortutay u. 4.
  +36 30/139-88-38
  KAPCSOLAT
  MUNKATÁRSAINK

  NYITVA TARTÁS
  H-P: 7:30 - 18:00
  SZ: 8:00 - 12:00
  2024. március 29-én pénteken, 30-án szombaton és április 1-jén zárva.
  Adatkezelési tájékoztató
  Általános szerződési feltételek
  Szállítási és vásárlási feltételek
  ELÉRHETŐSÉG
  6723 Szeged, Ortutay u. 4.
  +36 30/139-88-38
  KAPCSOLAT
  MUNKATÁRSAINK


  Adatkezelési tájékoztató
  Általános szerződési feltételek
  Szállítási és vásárlási feltételek

  Adatok frissítve: 2024.07.18. 07:07:48
  Adatok frissítve: 2024.07.18. 07:07:48
  Minden jog fenntartva! - © 2020
  B & N Pharma 1999 Bt.

  Minden jog fenntartva! - © 2020
  B & N Pharma 1999 Bt.
  MUNKATÁRSAINK
  ×
  Rónyainé Dr. Blum Anita
  Pajtás Eszter
  Rabiné Dr. Csapó Erika
  Dr. Czirok Teréz
  Dr. Blum Erika
  Tóth Ildikó
  szakgyógyszerész
  szakgyógyszerész
  szakgyógyszerész
  gyógyszerész
  szakasszisztens
  szakasszisztens